Zuid-Holland


schilderijen.besteoverzicht.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Overzicht
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Zuid-Holland
Emil Matulewicz Schilderijen
Figurative contemporary art paintings like portraits, landscapes and still lifes with themes people, ballet or ballerinas and flowers. impressionist style with expressionist colors used in modern fine art oil or acryl paintings on canvas by the artist.
http://www.emilm.com/

De Wereld van Kobie Bos
De Wereld van Kobie Bos
http://www.kobiebos.nl/

Gonny Stuut Delft
Atelier of gonny stuut, dutch artist. overview of colorful portraits
http://www.gonnystuut.nl/

Haven schilderijen
Haven-schilderijen.nl
http://www.haven-schilderijen.nl/

Jan Schaeffer - Kunstschilder
Jan schaeffer, geboren 1923 te rotterdam. kunstschilder van havens, stadsgezichten, stillevens etc.
http://www.janschaeffer.nl/

I. Dingjan,Nootdorp
Vacatures gis bekijk de vacatures of plaats je cv
http://www.ingriddingjan.com/

De kunst van Buddha-Art
De kunst van Buddha-Art
http://www.buddha-art.nl/

Clau's Schilderijen
Clau's Schilderijen
http://www.clau.nl/

Aquarel & Olieverf Schilderijen
Aquarel & Olieverf Schilderijen
http://www.artnetty.com/

AA Asian Arts
Aa asian arts - verzameling aziatische foto- en schilderkunst waarvan ook stukken te koop zijn voor een vriendelijke prijs.
http://www.asianarts.nl/

Arons L, Rotterdam
Online photo / info catalogue of stone sculptures in granit, diabase, marble and limestone by dutch artist lukas arons.
http://www.sculptor.nl/

ArtBoutique
Hollandse kunstschilders presenteren realistische schilderijen op onze virtuele galerie. rob van assen, marc lamers, louis boon, joop wilmink, peter van den borne, eugenie de geus, john casey, theo kuyt, jan dekker, jan van den brink, jan coelewij, anja van der vlugt, jan teunissen, paul van sambeek, judith van der meer, ton van meerendonk, margareth meulmeester, henk poeder. van een mooi schilderij kunt u eindeloos genieten. hang het op een goede plek, zodat u het dagelijks kunt bewonderen. het is heerlijk om er bij weg te dromen of uzelf te verplaatsen in een zomer- of wintertafereel en de sfeer van nostalgie te proeven. ervaar zelf hoe u van kunst kunt ontspannen. onze virtuele galerie is ontstaan vanuit een aparte passsie voor schilderkunst, en dan overwegend in het realisme-genre met een uitstapje naar het magisch-realisme. ons doel is zo veel mogelijk bezoekers mee te laten genieten van zoveel mooie schilderijen. in de rubriek fotogalerie kunstschilders treft u een lijst van onze deelnemende kunstschilders. klikt u op een schilderij en u komt op de pagina met een lijst van de werken per kunstschilder. u heeft via artboutique de mogelijkheid om vrijwel rechtstreeks vanuit het atelier van de kunstschilder te kopen! kunst kopen is één van de beste investeringen die u kunt doen. het gaat uw leven lang mee en u kunt er dagelijks plezier aan beleven, terwijl de waarde, in de regel, alleen maar toeneemt. het is een belegging die niet gevoelig is voor koersontwikkelingen en de waan van de dag. het kan ook zijn dat u eigenlijk het liefst een schilderij zou willen hebben van een familielid, uw huisdier, boot of oldtimer. ook een reproduktie van een beroemd meesterwerk behoort tot de mogelijkheden. een aantal van onze kunstschilders maken het door u gewenste schilderij in opdracht. kiest u hiervoor de rubriek kunst in opdracht. wij vragen uw speciale aandacht voor de schitterende oceaan-collectie. rob van assen maakte van 1988 tot 1993 een wetenschappelijk onderbouwde serie van 100 schilderijen van de, op dat moment bekende, 75 soorten walvisachtigen. bladert u artboutique vooral eens rustig door, vergelijk de stijlen en laat deze op uw gemak op u inwerken... peter & monique zuidhoek noordwijk
http://www.artboutique.nl/

Bert Otto Beeldende kunstenaar
Bert otto, beeldend kunstenaar,kunstschilder, arts, artist, schilder, maassluise kunstenaars,nautische kunst,old ships,acryl,atelier117 en bertotto.nl
http://www.bertotto.nl/

Jet de Wilde - schilderijen
Ik teken en schilder zowel in opdracht als vrij werk. Mijn schilderijen zijn vooral realistisch en soms cartoonesk. Ik wil in mijn schilderijen graag een kloof dichten tussen kunst en decoratie. Ik vind dat een schilderij beide is. Het gaat mij om het ambacht, de humor, en de laag onder de eerste laag. Dat maakt dat een schilderij meer is dan alleen een plaatje en dat je naar een schilderij kunt blijven kijken. Voor mij hoeft kunst geen klap in het gezicht te zijn, als het maar wel iets aanraakt. Ik ben opgeleid als maatschappelijk werkster en NLP-therapeut, en heb jaren in het vak gewerkt. Daarbij heb ik teken- en schilderlessen gevolgd. Sinds 2002 werk ik als beeldend kunstenaar en illustrator. Naast het uitvoerende werk geef ik teken- en schilderlessen, binnenkort ook in Thesinge. Ik illustreerde oa voor het tijdschrift Stadsleven, Stichting Open Ogen, Transmurale Zorg, Maevita Thuiszorg, maandblad Wij Jonge Ouders, de Taxibus Den Haag, restaurant Istana, Exposure Rotterdam en Vrouwenopvang Rotterdam.
http://www.jetdewilde.nl/

Karen Wullings
Karen Wullings
http://www.kunststudio.nl/

TimsArt Acrylpaintings
Welkom op timsart acrylpaintings. mijn naam is peter timmermans. ik maak kunst in acryl verf. portretten of iets moderns. zwart wit,  bont gekleurd alles kan. wil je een portret van jezelf, je partner, je vriend, je vriendin, je vader, je moeder, oma, opa, je kinderen, je idool of van wie dan ook,  geen probleem. dit kan in diverse stijlen en formaten. alle schilderijen worden gemaakt met een hoogwaardige acryl verf op canvas. kijk rustig rond en ondek de diverse stijlen. heb je op of aanmerkingen, vragen e.d. laat mij dit weten via mijn e-mail adres. of zet een berichtje in mijn gastenboek
http://www.timsart.nl/

Tekeningen en schilderijen van Lisa van Noorden
Tekeningen en schilderijen van lisa van noorden, expo-informatie
http://www.lisavannoorden.nl/

Tom Lubbe
Olieverf en oliepastel schilderijen o.a chimpansees,orang-oetan,dolfijnen,hert,indianen
http://www.schilderslatijn.nl/

Schilder prijs
Op zoek naar de prijzen van schilders? Bij meeroffertes kunt u gratis en vrijblijvend schilder prijzen aanvragen.
http://www.meeroffertes.nl/schilders-prijs

Yannik, Bergschenhoek
This site is offering a glimpse of yannik and his photographics.
http://www.yannik.nl/

Schilderijen van Nelleke
Schilderijen van nelleke verhoeff - nelleke's paintings
http://www.schilderijenvannelleke.nl/

Portretschilder Kortenhorst
Rudolf kortenhorst portretschilder den haag, kinderportretten dierenportretten familieportretten, vrij werk, kinder-portretten, dieren-portretten, familie-portretten, portretschilder den haag
http://www.rudolfkortenhorst.com/

Kleurrijk werk van Mieke Chantrel
Mieke chantrel schildert sinds een jaar of 11. haar voorkeur gaat uit naar het werken met acrylverf, veelal verdikt met structuur. vrouwfiguren komen veelvuldig in haar werk voor maar worden in diverse series totaal anders uitgewerkt.
http://www.miekechantrel.nl/

Kees Vossestein
Kees vossestein, beeldend kunstenaar te gouda, visual arts, the netherlands
http://keesvossestein.blogspot.com/

Marjolein Kruijt - mystieke landschappen
Mystieke natuurschilderijen, dierenkunst en muurschilderingen door kunstenares marjolein kruijt. mystical nature art | animal art | murals by marjolein kruijt.
http://www.marjoleinkruijt.nl/

Mieke van Ingen, Delft
Allerlei informatie over Zuid Holland op http://www.miekevaningen.nl/.
http://www.miekevaningen.nl/

Onlinekunstgalerie.nl
Online kunst galerie is de site die kunstwerken van amateurkunstenaars een plekje geeft op internet.
http://www.onlinekunstgalerie.nl/

Frans Straathof
Op mijn site vindt u olieverfschilderijen van landschappen, zeegezichten, stadsgezichten, sillevens, portretten, etc.. Ik werk ook in opdracht.
http://www.fs-art.nl

Gerelateerd
  • Nog Geen
Er staan 28 links op deze pagina.
© Besteoverzicht - Privacy